miércoles, 24 de abril de 2013

 Consells per triar sabates de ball

Com en qualsevol disciplina, en el ball (salsa, txa txa ​​txa​​, tango ...) també es necessita un calçat especial. Hi ha infinitat de models, tipus de subjecció, talons (tant per a noies com per a nois) ... i de vegades triar es converteix en un mar de dubtes. Si encara no has trobat els teus o estàs començant a ballar aquí et deixo 8 consells per triar sabates de ball:

El primer de tot i més important és que siguin unes sabates de pell girada. Serà la nostra aliada, perquè s'adhereix a terra prou per no deixar-nos relliscar però tampoc ens quedarem clavats.
Les sabates de ball es poden comprar a la seva forma final o fer-los a mida. La primera opció la recomanaria si són els teus primers sabates, perquè solen ser més barats i així pots provar quin model et va millor. Si per contra necessites que la sabata s'adapti al teu peu i estàs segura del model que et va bé, sens dubte el millor és fer-te una sabata a mida, t'anirà com un guant.

Abans de comprar qualsevol sabata de ball prova a consciència els diferents models. El tipus de subjecció és molt important, no només per estètica, sinó també per seguretat i comoditat. El peu ha d'estar ben subjecte tant al turmell com l'empenya, però sense clavar. Com et pots imaginar, una sabata que es clava és realment molest per ballar i t'acabarà fent mal.

Si no estàs acostumada a portar taló tria un que sigui baixet i ample, sempre hi haurà oportunitat per comprar altres sabates amb un taló més alt. En qualsevol cas, alts o baixos, recomano que la base del taló sigui una mica més ampla que la resta, dóna més estabilitat

Hi ha un altre tipus de calçat, com són les sabatilles de ball sense sola a la part central de la sabata. Són les més utilitzades pels homes i per les dones són molt còmodes per als assajos i les classes, així no es carrega tant el peu amb els talons

Pregunta als teus companyes, sempre poden donar-te idees i explicar les seves experiències i així ajudar-te a triar entre les diferents marques que hi ha.

Deixa't aconsellar per la / es especialistes on vagis a comprar-los, coneixen les necessitats a la perfecció.


Compra't un raspall especial amb unes pues metàl · liques per netejar la sola cada vegada que utilitzis les sabates, ja que al ser de sola volta agafa tota la brutícia i pot perdre totes les seves propietats d'adherència.

No hay comentarios:

Publicar un comentario